Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

ZaanlinQ

ZaanLinQ heeft als doel:

  • Ambitieuze vrouwen uit de Zaanstreek en omgeving met elkaar in contact te brengen. Contact dat kan leiden tot nieuwe inzichten en inspiratie, samenwerking en een grotere bekendheid met elkaars bedrijf en werkzaamheden.
  • Het stimuleren van het vrouwelijk ondernemerschap in de Zaanstreek.
  • Het organiseren van een aantal bijeenkomsten, waaronder de verkiezing van de Beste Zaanse Zakenvrouw.
Activiteiten

Per jaar zijn er tien netwerkbijeenkomsten. Een bijeenkomst gaat van start met een presentatie of korte workshop. Regelmatig wordt de lezing of workshop gekoppeld aan een netwerkdiner.  We houden deze bij voorkeur op locaties van onze ZaanLinQ-deelnemers.

Deelnemerschap

De contributie bedraagt 100 euro per jaar excl btw. Dit bedrag wordt per 2017 jaarlijks geïndexeerd. Deelnemer worden van ZaanLinQ kan heel eenvoudig. Vul je contactgegevens in op het aanmeldingsformulier en geef een korte omschrijving van jouw onderneming.

Het contributie jaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Je blijft in ieder geval deelnemer, ook bij tussentijdse schriftelijke opzegging, tot het einde van het lopende contributiejaar met als vaste einddatum 31 augustus. Je betaalt dus ook tot aan die datum contributie. Opzegging dient voor 31 juli schriftelijk of per e-mail te gebeuren bij de secretaris op secretaris@zaanlinq.nl.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Geen belasting tot een winst van € 30.339,- in 2022 als (startende) ondernemer


Extra aandachtspunten voor btw-aangifte 4e kwartaal 2021


Lees meer